Yritys

WellWorks Oy tuottaa henkilöstöhallinnon tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä (eHR.fi). Tarjoamme tuloksentekotyökaluja, joilla henkilöstö pidetään motivoituneena ja innostuneena. Tuotteidemme kehittämisessä panostamme erityisesti asiantunteviin sisältöihin ja helppokäyttöisyyteen. Näin sovellukset ovat tehokkaita, luovia ja ennen kaikkea käytännössä toimivia.
WellWorks Oy on perustettu vuonna 1995. Yrityksen nimi vaihtui Jussi Rautalampi Oy:stä WellWorks Oy:ksi vuonna 2008, kun yrityksen avaintoimijat tulivat yrityksen omistajiksi.

Yrityksen toiminta perustui alkuvaiheessa muutosjohtamisen konsultointiin ja asiakaskohtaisesti räätälöityihin henkilöstön kehittämisen valmennushankkeisiin. Näissä tosielämän muutostilanteissa nousseiden haasteiden perusteella huomattiin tarpeet sähköisille HR –järjestelmille. Toimivia järjestelmiä oli kuitenkin niukasti tarjolla, ja vuonna 2003-2004 yritys päättikin ottaa uudeksi suunnakseen HR–järjestelmien kehittämisen. Ensimmäisessä vaiheessa kehitysyhteistyökumppaneina toimivat UPM Kymmenen Tervasaaren tehdas ja Jyväskylän Energia -yhtiöt.

Tänä päivänä kehittämämme HR -järjestelmä toimii eHR.fi -tuotenimen alla ja käsittää kaikki keskeiset organisaatioiden HRD -toimintoihin liittyvät aihealueet. Sähköisten osaamisenjohtamistyökalujen lisäksi yrityksemme tarjoaa myös mobiilisovelluksia sekä ohjelmistoja ja konsultointia sosiaaliseen työllistämiseen. WellWorks Oy on toiminut historiansa aikana kymmenissä erilaisissa työyhteisöjen kehittämis- ja –valmennushankkeissa. Yrityksen toimipiste sijaitsee Jyväskylässä.

Yritys on:

  • voittanut parhaan e-oppimisratkaisun palkinnon vuonna 2007
  • vuoden 2007 Tuottava liikeidea – kilpailun finalisti
  • omistaa kahdensuuntaiseen tiedon siirtoon kehitetylle käyttöliittymälle patentin No 118099, aiemmin olemme saaneet sille hyödyllisyysmallin No 6720